Uzun süredir gülemediği Kadıköy'de 1 puanı alan Beşiktaş, yıldızlarıyla mesajı verdi: Bu bilek bükülmez!Taraftarın da keyfi yerinde: Fener'i yenemeyen bu takıma para cezası verilsin!
‘Yıldızlar topluluğu’ yakıştırması yapılan Beşiktaş, ilk ciddi sınavını Şükrü Saracoğlu Stadı’nda verdi. Bernd Schuster’in teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından hücum futbolunu benimseyen ve savunmayı ileride kuran Siyah-Beyazlılar’ın, derbilerde büyük sıkıntı yaşayacağı öngörülüyordu. Kadıköy’deki Fenerbahçe maçının ilk yarısında da defansta sıkıntılar yaşanmadı değil... Ancak ikinci yarıda Guti ile Quaresma, tam anlamıyla kalite farkını ortaya koydular.
Golleri kaçırınca...
Hakan Arıkan ve Ekrem Dağ’ın sakatlanmasıyla birlikte teknik direktör Schuster’in oyuna müdahale şansı neredeyse sıfıra inerken, saha içerisindeki lider Guti duruma el koydu. Attığı ara pasları ve çalımlarıyla Fenerbahçe savunmasını sıkıntıya sokan İspanyol süperstar, ne kadar isabetli bir transfer olduğunu penaltı golüyle de kanıtladı. Q7’nin volesi, Bobo’nun ve Nobre’nin kaçırdığı gollere ve kalesindeki pozisyonlara rağmen Beşiktaşlılar genel tablodan memnun... Forumlarda biraraya gelen Beşiktaşlı taraftarlar, 1-1’lik sonuçla ilgili şu espriyi yapıyorlar: Fenerbahçe’yi yenemeyen bu takıma, yönetim para cezası vermeli!
Fanatik
© Tüm Hakları Saklıdır 2009-2010 MedyaBJK

![]()
