Keçeli, Ceylan Intercontinental oteli
Yönetim olarak bu göreve soyunduklarını ifade eden Keçeli, ''Bu görevde de sizlerin yüzlerini kızartmamaya çok özen göstereceğiz. Bu konuda bize güvenin'' dedi.
''Çok şükür Beşiktaş bugün benzerlerinden belki de hepsinden üstün
Beşiktaş yönetimine görev yapmak için geldiğini anlatan Keçeli, ''Ben buraya iş yapmak, görev yapmak için geldim, istifa etmek için değil. Bir iki kırgınlıkla bir yere gitmem'' dedi.
Altyapı konusuna da değinen Keçeli, ''Beşiktaş kendi altyapısından
-TOPRAK: ''BORÇLAR DÜNYA FUTBOLUNUN SORUNU''-
Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ise istişare heyetleri ile ilgili eleştirilere yanıt vererek, konularında uzman kişileri bu heyetlere aldıklarını, bu konuda ince eleyip sık dokuduklarını söyledi.
Borçların sadece Türk
Toprak, Basketbol Şubesi için yapılan eleştirilere de, ''Basketbolda sponsordan 2.5 milyon dolar alıyoruz, harcadığımız rakam ise 10 milyon dolar'' yanıtını verdi.
Yönetim Kurulu üyesi Engin Baltacı da Beşiktaş hakkında mali konularda dedikodu yapılmaması gerektiğini, bunun marka değerini düşürdüğünü, ayrıca da suç olduğunu savundu.
-DİVAN KURULU ÜYELERİ-
Toplantıda Divan Kurulu üyeleri de söz alarak görüşlerini dile getirdi. Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu üyesi Bayram Yağcı, konuşmasında Fenerbahçe Kulübü'ne göndermede bulundu.
''Türk
''Sakın ola ki aldığınız
Atıf Keçeci ise Beşiktaş ile ilgili yayın yapan bir dergide başkan Yıldırım Demirören'in gözlerinin bantlanıp verilmesine tepki göstererek, ''Beşiktaş başkanlık makamı çok ulvi ve herkesin saygı duyması gereken bir makamdır. Sahip ve yayıncısı olduğu bir dergide kulüp başkanının gözlerini bantlayarak verip kongre üyelerine gönderen kişi, seçimlerden önce başkanın yanında yer aldı. Beşiktaş başkanının gözünü bantlayamazsınız, böyle bir şey yapamazsınız'' diye konuştu.
Teknik direktörlüğe Schuster'in getirilmesi sürecinin bir aylık konu olmadığını kaydeden Keçeci, ''Daha eski bir konudur ve 2-3 ay evvelinden yapılması doğaldır. Rahatsız bir teknik direktör vardır ve alternatifi hazırlamanız normaldir. Ama bunu saklayamamanız sizin sorununuzdur'' dedi.
Bazı üyeler de borçların çokluğunu eleştirip, bu konuda
© Tüm Hakları Saklıdır 2009-2010 MedyaBJK

![]()
